Bliv gladere i hverdagen med god indretning

Indretning bruges til at sende forskellige signaler. I forretningsverdenen indretter direktøren ofte sit konto til at sende signaler om status og succes. Butikker vælger at indrette visse dele af varesortimentet med henblik på at fremstille varen som kvalitet eller som en god handel til billige priser.  Børnehaver, vuggestuer og daginstitutioner indretter så børnene føler sig hjemme i et trygt miljø imens de bliver passet. Samtidig gør indretningen så børnene også forstår de områder som er tilegnet til spil og leg.

Hjemmet indretter vi med øje for at sende signaler til os selv. Vi ønsker at genkende en del af os selv i vores indretning. Vi forsøger at pynte vores hjem med sjæl og karakter Billede af familie medlemmer og venner skal huske os på sammenhold og glæde. Billige plakater fra en gammel film kan minde om en tid kun minderne husker.  Indretning med inspiration og motivation til hverdagen kan være med til sikre trivels og velvære

Giv rummet liv med billeder

Et hjem med tomme vægge kan nemt føles koldt og sjælløst. De fleste hjem vælger at lade væggene være ensfarvet ? typisk i en klassisk hvid eller æggeskals farve.  Derved kan billeder og maleri vække rummet til live.  Et billede siger mere end tusind ord. Derfor er det vigtig at bruge vægpladsen til at hænge billeder og plakater op, som kan afspejle personlighed og sjæl.  De fleste hjem vælger at lade væggene være ensfarvet ? typisk i en klassisk hvid eller æggeskals farve.

Til selvinspiration  og motivation er det vigtigt at vælge de rigtige billeder, som du kan blive begejstret over i dagligdagen.  De rigtige billede til netop dit hjem kan være svært at bestemme. Dog kan du med fordele bruge motiverende plakater til at få daglig motivation

Lys dit liv op!

Belysning er et væsentligt element i enhver indretning, at skabe hyggelige opgivelser som giver trivsel kræver den rette belysning. Solen give meget energi, derfor er det væsentligt  at sikre sig at udnytte potentiale i indretning med lys.

Med muligheder for justering af lysniveau, i form af enten lysdæmpere eller elpærer med forskellige farvegengivelse, kan det rette skabning skabes. I vinter halvåret når solskins timerne bliver korte, kan belysning justeres til at være kraftigere og mere opløftende. Sommeren med sine lange lyse nætter har det bedst med en beskeden og afdæmpet belysning sidst på aftnen, når solen går ned.

Motivation til hverdagen

Enhver indretning kan også gøres livlig og motiverende ved at bruge planter og natur i hjemmet. Planter udskiller ilt, som skaber forfriskende atomsfære i hjemmet. Planter sikre at ilten i hjemmet bliver udskiftet med ny frisk luft.

Hvis du ingen evne har til at holde blomster og grønt, kan en løsning være falsk natur i hjemmet. Selvom plastik blomster ikke udskifter luften i dit hjem, snyder du din hjerne til at udlede endorfiner.  På den måde kan du stadig få gavn af blomster i hjemme uden at behøve at klare pligterne som følger med at holde blomster.

Se også dissse smykker