Asiatiske shops overtager det danske market

Flere og flere danskere handler hos asiatiske shops uden de ligger mærke til det. De asiatiske shops er billigere og ser top profesionelle ud. Produktbilleder er super flotter og dette frister mange. Desværre går det tit galt når varen kommer frem. Der er ofte tale og produkter af en meget dårligere kvalitet en den som blev set på billedet. Derudover bliver mange overrasket over den ekstra regning der ofte følger med pga. moms og nogle gange told. Derfor anbefales det at man altid går butikkerne godt igennem før der handles med internationalle shops.
Mange af butikkerne er utrolig dårlige bruger anmeldelser som er synligt tegn på at de ikke bør handles med. Her skal man dog også passe på da butikkerne tit har ansat folk til at lave positive anmeldelser. Derfor bør man læse de nyeste anmeldelser igennem da det ofte er her det virkelige billede ses.
Er du på jagt efter julegaver bør du holde dig til danske og kende shops i EU. Der er ofte meget lange leveringstider ved shops udenfor EU. Derfor kan du nemt risikere at pakken ikke når frem i tide.

Top danske mode shops hvor du kan handle sikkert
Stylepit.dk
Butler.dk
Miinto.dk
Loftet.dk

Top danske beauti shops hvor du kan handle sikkert
Naturskon.dk
Matas.dk
Med24.dk

Top danske design shops hvor du kan handle sikkert
Lampeexperten.dk
Mywalls.dk
Swiish.dk