Top 10 fødselsdagsgaver til kæresten

Forneden får du de top 10 gaver til kæresten uanset køn. Det er alt fra Wood Wood og Samsøe Samsøe til en minicruise.

 

Weekendophold

Et weekendophold til dig og kæresten er en lækker oplevelse. Herkan i få tid til at være alene og nyde hinandens selvskab. I Danmark finder du mange hyggeloge hoteller, hvor i kan tage ud uden at det skal blive for dyrt. Et weekendophold kan også krydres med et lækkert soaophold eller lignende. I kan tage ud og udforske byen, og få en hyggelig stund sammen.

 

Spaoplevelse

Forkælelse er noget vi alle elsker. Især med den vi holder af. En spaoplevelse for to kan give jer en hyggelig og afslappende dag, hvor I bare kommer af med alt det stress i nu har. I et spaophold kan man få alt fra massage, en tur i boblebade og en dukkert i poolen. Man kan også købe et spaophold for en enkelt person.

 

Tøj

Tøj er nok et must. Du kan forkøle kæresten med et lækkert sæt eller en enkelt ting fra Samsøe Samsøe eller Wood Wood. Disse to mærker har et bredt udvalg af smukt og elegant tøj, til enhver smag. Samsøe Samsøe og Wood Wood har begge priser, man kan overskue. Desuden er det mærker, man trænger til, når der skal forkæles.

 

Chokoladesmagning

Chokoladesmagning for to er virkelig hyggeligt og kan helt klart få jer I det gode humør og lad jer prøve alle de eksotiske varianter af chokolade, som I nu aldrig har smagt.  Lad jeres smagsløg blive udfordret og tag sammen hen og smag lækre varianter af chokolade, som både er unikt og luksuriøst.

 

Personligt krus

Et personligt krus til morgenkaffen med kærestens navn eller et billede af jer to kunne ikke være mere sødere. På denne måde viser du, at du også har gennemtænkt gaven og gjort den mere personlig. Et personligt krus kan altid bruges og give et smil på læben fra morgenstunden af.

 

Fotobog med minder

En fotobog med minder er nok den sødeste gave man kan give kæresten. Den er bestemt kreativ og personlig og med supplerende tekst, så bliver det ikke bedre. Det er en gave der bestemt ikke er dyr, men betyder alverdens meget. En meget personlig fotobog med jeres minder holder i evigheder og vil selvfølgelig ramme lige i hjertet.

 

Maleri af jer

Et maleri af et yndlingsbillede af jer to kunne heller ikke blive bedre. Det er en sød gave, som er gennemtænkt og udfordrende. Det bliver svært at finde en maler der kan opfylde ønsket. Men kan du finde en? Så er det mere end perfekt!

 

Minicruise

Et minicruise til Oslo er også hyggeligt og giver jer tid til at nyde tiden sammen. I kan udforske Oslo og få smagt og set en masse nyt.

 

Personlige smykker

Et personligt smykke med jeres initialer på eller med kærestens initialer på er noget man kan beholde i lang tid. Det er noget man altid kan tage på og bruge. Det er desuden en sød gave, som får smilet frem.

 

Vinsmagning

Sidst, har vi vinsmagning. Der findes mange forskellige slags vin, men hvilke har i egentlig smagt sammen? Måske får i minder tilbage af jeres første vin sammen eller måske møder i en ny favorit? Til vinsmagning kan i smage dyre og gode vin, som I ellers ikke ville i dagligdagen.