Tag et spil Partners, når vintermørket bliver for tungt

Det er noget vi taler om hvert eneste år; vintermørket, kulden og den våde sjaskregn. Vi, som er født her, vi kender den danske vinter så godt. Alligevel kommer den bag på os hvert eneste år. Vi vænner os aldrig helt til det. Men heldigvis finder vi hurtigt ud af at det gælder om at have noget underholdende tidsfordriv på denne årstid, så humøret ikke følger med vejret og bliver gråt og trist. Brætspil og kortspil findes frem og der hygges omkring sofabordene i de små hjem.

Der er mange gode brætspil at vælge imellem. Kender du partners? Det er et herligt holdspil, der godt kunne minde om ludo, men bare med terninger i stedet for kort. Det giver partners et mere strategisk præg end ludo, men der er mange lighedspunkter. Man kan spille partners fra man er 8 år og lige til,man er blevet for gammel til at rykke med en ludobrik. Der kan være mange timers underholdning i dette spil, som kan spillet med op til seks deltagere.

Et spil til familien

Man kan som sagt spille partners, fra man er otte år. Det gør spillet til et godt familiespil, for familier med børn og skolealderen. Der er både strategi og spænding i dette spil. Man kan, ligesom i ludo, risikere at blive slået hjem, når man næsten er i mål, og så må man starte forfra. Det er giver en høj underholdningsværdi, at der er de her forskellige risikofaktorer involveret. Man skal bruge både held og strategi for at vinde dette spil. Det er en ret god kombination, hvis man har den.

Find det hos boghandleren

Hos Bog & Idé kan man få meget mere end bøger. Blandt tusser, tegneblokke, lego-æsker og selfiestænger kan man også finde hylder med mange gode brætspil, som for eksempel partners og partners+. Man er altid hjerteligt velkommen i de fysiske butikker rundt om i landet, men man kan også finde Bog & Idé på nettet, hvor den skønneste webshop bugner med tilbud på alle mulige skønne ting. Naturligvis også gode bøger til dig, der kan lide at læse.