Sådan vælger du den rigtige carport

Hvis man elsker sin bil og gerne ser den holde værdi så længe som muligt er det vigtigt at holde den væk fra de barske forhold i miljøet. Sol, regn, blæst og sne er alle med til at accelerere bilens alder hurtigere end det er nødvendigt.

Men da det ikke er alle der har en garage er en carport oftes det bedste valg. Udover at beskytte bilen betyder det også at der ikke skal spildes tid om morgenen på at skrabe she osv.

Carporte er struktureret og designet til at beskytte biler, varevogne, lastbiler og andre typer af køretøjer. Disse er konstrueret på en fritstående stilling. Nogle undtagelser er monteret på en væg. Carporte er dybest set beregnet til bilejere, der ønsker at få deres køretøjer beskyttet.

Der findes forskellige typer af carporte, der afviger fra de anvendte materialer, stil, rammer og størrelser. Her er nogle detaljer, som kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken du skal vælge.

En af de vigtigste faktorer til at overveje, når du vælger den rigtige carport er det anvendte materiale. Ved at betragte det materiale, du vil bestemme pålideligheden og prisen på din valgte carport.

De billigste typer er de fremstillet af polyethylen og polyester. Dette er det bedste alternativ, når du ikke har råd til den stejle omkostninger i stålrammer eller aluminium carporte. Med hensyn til holdbarhed, er carporte fremstillet af disse materialer robuste nok til at yde beskyttelse mod den skadelige effekt af sol, regn, vind og andre elementer.
Aluminum lavet carporte er robuste i forhold til polyethylen. Denne type carport kan let samles på kortere tid. Det er også mere holdbart end det ovennævnte materiale.

For maksimal holdbarhed er stål eller metal carporte stadig den bedste løsning. De er dyrere end andre typer af carporte, men det kan stærkt anbefales, hvis du har råd til det. Metal carporte er korrekt behandlet med moderne faciliteter for at sikre rustfri kvaliteter længere beskyttelse. Metal carporte er ideelle til permanent brug.

Størrelsen betyder også noget, når du vælger en carport til dine behov. Der er carporte som knap nok kan rumme en bil. Hvis du har flere køretøjer, kan du vælge en større størrelse carport som er i stand til at beskytte to eller flere biler. Der er endda carporte, der kan rumme lastbiler eller busser.