Sådan planlægger du en rejse til Afrika med safari tur

 

Overvejer du at tage på en safari ferie, bør du tage et nærmere kik på Kenya. I Kenya er der noget for en hver smag. En Kenya safari er perfekt om du rejser alene, som par eller en hel familie. Landet har hele 40 nationalparker med mange forskellige dyr og alle vil kunne finde noget de elsker ved landet.

Kom tidligt afsted

Du har mulighed for at se løver, giraffer og zebraer selvom der selvfølgelig ikke er garanti fordi dyrene lever i den vilde natur. Men jo længere du er i landet jo større chance er der for at du vil se nogle af disse fantastiske dyr. I sær om morgenen er der gode muligheder for at se mange dyr, og derfor vil mange safari ture starte meget tidligt på dagen. Derfor anbefales det også at I vælger tidlige ture frem for dem senere på dagen.

Guide med erfaring!

Der er mange muligheder når du skal booke en safari. Der er Range Rovers, minibusser og biler med åben lad. Der er også mulighed for at tage på flere dages safari med overnatning. Det vigtigste er at I finder en god guide med meget erfaring. Dette vil betyde en mere sikker tur, og bedre chancer for at se mange dyr.

All Inclusive?

En safari bookning kan være alt fra all inclusive til helt uden nogen forplejning. Derfor er det vigtigt at undersøge hvad der er med i prisen. Den billigste løsning vil ofte ikke være den billigste når det kommer til stykket. Aircondition er også et meget vigtigt punkt. Det er meget varmt på en safari tur. Derfor vil de fleste danskere have det meget hårdt uden aircondition.

Det er en fordel at booke i god tid. Det vil ofte være billigst og I risikere derved heller ikke at ikke kunne finde plads på en tur. De fleste tilbyder rabatter til børn med der er også udbydere som ikke tillader at børn kommer med på en safaritur.

Det er muligt at benytte danske bureauer som kan gøre rejsen klar fra Danmark. Dette sikre at der ikke bliver glemt noget, og at prisen på hele ferien er på plads fra starten.

Vildmark eller Pool?

I skal tage stilling til om vi vil sove under åben himmel, i telt, i hytte eller i luksus. Der er stor forskel på faciliteterne på en safari tur. Nogle har kun det mest nødvendige mens andre tilbyder pool og luksus hytte.