Sådan får du messing ind i din bolig

Messing er i en stærk fremgang indenfor boligtilbehør og brugskunst og det med god grund, det smukke materiale tilføjer nemlig et helt særligt udtryk til dit hjem. Der er rig mulighed for både at lade messing være det dominerende element i din bolig, og for at være en detalje der enten går igen eller forbliver en diskret detalje. Vælg selv hvor stor en del af din boligindretning messing skal være en del af.

Forelsket i messing?

Er du også faldet pladask for det smukke materiale og det unikke udtryk messing bringer? Efter messings fremtrædende plads blandt boliginteriør, er antallet af produkter i dette materiale stigende og der er derfor rig mulighed, for at finde et element der kan dominere i din boligindretning. Lamper i messing er blandt de nye skud på stammen og det glansfulde materiale er endda med til at sprede lyset fra pæren yderligere rundt i rummet. En lampe kan både være en diskret del af hjemmet, der falder rolig og harmonisk ind med resten af boligindretningen, men hvis du ønsker at din nye lampe skal ses og gøre sig bemærket, kan du med fordel vælge en lampe i en strålende materiale som messing. Alt afhængig af dine øvrige bolig elementer, vil en lampe i messing skille sig ud fra resten og få et særligt fokus. Forestil dig for eksempel hvordan den smukke lampe fra Gubi, der med gennemgående messing og sit populære design, vil skabe opmærksomhed i rummet det er placeret i.

De mindre elementer og de diskrete detaljer

Hvis du er lidt forbeholden overfor messing, kan du vælge at begynde med små tilføjelser. Der er nemlig mange produkter der fylder mindre end en gulvlampe, men stadig bringer messing på banen i boligen. Her kan du for eksempel gøre brug af urtepotteskjuler til planter og skulle det stadig være lige til den gode side, kan du vælge planter, der dækker lidt eller mere af urtepotteskjuleren med sine blade. Du kan desuden bruge urtepotteskjulere som den fra H. Skjalm P. på skrivebordet til kuglepenne eller til opbevaring af make-up pensler. En anden metode at gå med, er at vælge produkter, hvor kun de små detaljer er produceret i messing. På denne måde får du implementeret messing i din bolig uden at blive overvældet.

Find produkterne der passer til din bolig

Det kan være en udfordring at finde netop de produkter, som vil gøre sig bedst i din bolig. Find inspiration til et hjem med messing i magasiner, på online medier og steder hvorfra du normalt får idéer til boligindretningen fra. Se efter hvilke billeder eller rum, der tiltrækker din opmærksomhed og læg mærke til, hvor meget messing fylder i rummet. Er messing et overvejende element, er det synligt ved mellemstore elementer eller måske ved de små detaljer? Læg også mærke til antallet af produkter og brugskunst produceret i messing og om det er forskelligt alt efter hvor meget elementerne fylder på billedet. Disse observationer kan hjælpe dig til at finde den rette vej mod et hjem med messing for dig. Når du har samlet tilstrækkelig inspiration, kan du begynde din søgen efter messing produkter og her er der flere muligheder, hvor du igen skal huske på dine favorit inspirationsbilleder. Er du til et retro eller moderne udtryk? Dette er med til at afgøre, hvor du kan søge efter dine nye messing produkter. De fleste interiørbutikker har produkter i messing og afhængig af butikken er disse ofte moderne. Er du på udkig efter retro produkter, kan du tage på loppemarked og gøre dine messing fund her. Husk at finde produkter til flere rum i boligen for at skabe en gennemgående rød tråd.