Lavbudget køkken med stil – 5 ting der får budget til at ligne designer køkken

 

Et køkken kan være rigtig dyrt. Især hvis du vil sætte dit personlige præg på det, er det svært at gøre det for penge der er små.

De fleste vil rigtig gerne have sig et fedt køkken, det er et sted man bruger en del tid og noget som virkelig udstråler hvad og hvem man er, og sætter sit præg på hele din bolig.

Derfor er køkkenet også det mange starter med at gå i gang med at lave om, og sætte deres personlige præferencer på ? det ender dog tit med at blive meget dyrt, så det enten ikke bliver som man gerne ville have det, eller så bliver det ikke til noget.

 

Du kommer rigtig langt, med at vælge den rette indretning og de rette hvidevarer. Gør du det med god omtanke, og finder dig et strømlinet design gennem hele køkkenet, kan du finde et godt køkken sæt til en rigtig god pris, og du kan komme i gang med at bygge dit drømmekøkken.

 

Vi vil i denne artikel komme med vores input til 5 ting du kan købe, som trækker op i dit køkken, uden at de behøver at koste det hvide ude af øjnene.

Vi har forsøgt at finde nogle ting som de fleste har råd til, og kan gøre at dit køkken ser ud af lidt mere, uden det bliver for dyrt at betale.

 

1: ELECTROLUX ERF2004ALW

Er et rigtig fedt køleskab til små penge. Vi har fundet det online til under 3000,-

Køleskabet er fritstående og giver derfor flere muligheder for at indrette køkkenet som du gerne vil have det skal se ud, da det tit giver lidt mere plads at have et fritstående køleskab, end et af de andre typer.

 

Energiklassen er A+ hvilket vi synes er et minimum i dag. Først og fremmest får du en pænere elregning, hvilket også er med til at gøre dit køkken billigere, derudover det bedre for miljøet, hvis du har et køleskab der forurener mindre.

Køleskabet har et rumfang på hele 196 liter, så der er masser af plads til både mad og drikke.

 

2: ZANUSSI ZCV65000WA

Er klart det flotteste komfur i den lave prisklasse. Online har jeg fundet det til 3150,-

Det flotte hvide komfur giver dig god mulighed for madlavning. Det er et glaskeramisk komfur, i energiklasse A, som det skal være som minimum for komfurer.

Du får komfuret med det såkaldte space+, så der er ekstra plads til at lave meget mad, store stege og hvad du ellers kan proppe i den store 69 liters ovn. Derudover får den med restvarmeindikator, som kan spare dig for penge, da du stadig kan se om ovnen er varm, og derfor kan du bruge den til at varme mad i, hvis den viser den stadig er varm.

Dette komfur er et rigtig godt køb til den der vil have et fedt komfur, til billige penge ? som også ser godt ud i køkkenet.

 

3: WORK LAMP ? KROM

Et køkken skal gerne have fede lamper. Men har du ikke råd til koglen, eller en af de andre store designer lamper, kan andet også gøre det. Vi har fundet en lampe ved navn Work Lamp i krom, som er rigtig fed og koster den nette sum af 350 kroner, men ligner noget der sagtens kunne være meget dyrere.

Lampen ligner noget som en stor dansk designer godt kunne have kreeret og derfor synes vi den er perfekt til at blive brugt som lampe til dit køkken. Søg efter den, hvis du er interesseret i en anderledes køkken lampe.

 

4: Amove Højtaler

En højtaler er en fed ting at have i køkkenet. Så kan du spille musik, mens du laver mad i køkkenet. En god dockingstation er det de fleste vælger til køkkenet, og her er ingen undtagelse. Vi synes du skal kigge nærmere på en Amove, til omkring 800 kroner. Den er designmæssigt rigtig flot, samtidig med at den ikke fylder det store, så du kan sagtens have den i køkkenet, uden den tager for plads

 

5: Tabel Frame skærebræt

Indretningen af køkkenet kan sagtens gøres spændende uden det store budget. Vi har her fundet et skærebræt som vi mener sagtens kan stå fremme, hvis du ikke har så meget skabsplads.

Køb et tabel frame til 350 kr. og så har du et lækkert træ skærebræt, der kan stå fremme som en design genstand og du har et skærebræt for evigt.

Mangler du reservedele til hårde hvidevarer?