Indretningsguruernes hemmelighed ? de gode råd, de ikke vil have du skal vide

Hvis du ønsker at puste nyt liv i din indretning, og derigennem din bolig, så skal du ikke kigge længere end til landets grænse. Der findes nemlig et utal af solide danske produkter der kan hjælpe dig med at finde din nye stil.
Tilbage til de danske produkter. Fra alt til en lille klods og et stort hus med skaller i Sydney. Danske kvalitet er blevet et varemærke i hele verden. De danske produkter, særligt boligindretning, er blevet en forløber mange steder. Hvis du er på udkig efter en ny stil eller måske bare en forbedring af din gamle, så kig med her.

Dansk design er det nye sort, mener mange eksperter. Med produkter der har bevist deres kvalitet og stil gennem mange år, er de danske designeres produkter både eftersøgte og anerkendte i hele verden. Der er ret stor chance for at du ikke lige leder efter produkter i samme prisklasse som Ægget og lignende møbler, men du kan sagtens opnå samme resultat med andre møbler og indretningsartikler.
Arne Jacobsen er blandt de mest talentfulde og anerkendte i dansk design. Hans lamper og mange forskellige designs kan være en god bund for en ny stil til din stue. Du kan vælge blandt de mange designs og hvis de ikke passer til din plan kan du i stedet se hvad Le Klint 368 har at tilbyde. Den klassiske 368?er, designet af Tage Klint, vil fungerer perfekt hvis du hælder til den mere klassiske indretningsstil.
En sofa i grå eller sort stof vil fungere meget bedre hvis den bliver flankeret af en lækker AJ lampe i samme farveområde. Et simpelt tæppe i en komplementærfarve vil også gavne rummet mere end man kan forestille sig.
En lækker lænestol er også meget anbefalet blandt eksperterne. Den kan understøtte alle stilarter, særligt hvis du ønsker noget hyggeligt, der måske ikke skriger på store priser.

Farverne ? eller mangel på dem, jan være et fantastisk startpunkt for et godt og veldesignet hjem. Det er vigtigt at være bevidst over hvilke farver der passer med hinanden. Man kan anvende en farveskala for et se hvordan kontraster fungerer. Ofte vil produkter du køber i butikker også være designet med henblik på at fungere med andre produkter, igen i bestemte farver. Som nævnt kan man altid supplere med en

Klassisk eller moderne? Sort eller hvid? Farver, produkter, overordnet stil og meget mere. Hvis du vil ændre din indretningsstil kan det være svært at vide hvor du skal starte. Det kan virke uoverskueligt i starten, men hvis du bevarer overblikket og følger vores guide, kan du ikke opnå andet end succes i din jagt på en bedre indretning.