Find en Ford Transit Custom online hos en dansk bilforhandler

En del mennesker bruger deres biler i arbejdssammenhæng. Det stiller særlige krav til denne type biler, og der findes mange bilmodeller som er målrettet disse brugere. Hvis man er selvstændig håndværker, så har man brug for et lastrum med plads til både værktøj og materialer. Der skal også være rum til mapper med dokumenter og forskellige andre papirer. Og så skal kabinen være indrettet således, at man kan holde pauser og have et mindre kontor her.

En Ford Transit Custom er en varevogn, som er fremstillet specielt til det arbejdende folk, som skal køre ud til opgaver, og have det hele med. For en håndværkervirksomhed er en Ford Transit Custom noget nær det perfekte køretøj. Her er plads til det hele. Lastrummet er stort og rummeligt, og indrettet med mulighed for at fastgøre diverse ting, så det hele ikke rasler rundt, når man kører. Man kan indrette sig på mange forskellige måder her. En Ford Transit Custom er forberedt til det hele.

Nyd jobbet i kabinen

Bag rattet sidder man behageligt, og har et godt overblik over trafikken. Her er indbyggede holdere til kaffekopperne, og her er rum til A4-mapper, så man kan have sine dokumenter med overalt. En infotainment-touch-skærm sørger for, at man kan orientere sig i geografien, samtidigt med at man er underholdt af god musik fra sin favorit-playliste. Og så er den stemmestyret, så du altid har hænderne fri. Instrumentpanelet i en Ford Transit Custom har også masser af indbygget elektronik, der kan hjælpe med at gøre køreturen mere sikker.

Køb den hos en kendt dansk forhandler

Hvis man ønsker at læse mere om Ford Transit Custom, så kan det anbefales at kigge ind hos hessel.dk. Her kan man også se billeder og tjekke mål og dimensioner ud på denne lækre varevogn. Der er flere modeller at vælge imellem, så man kan få den Ford Transit Custom, der passer bedst til sit specifikke behov. Har man spørgsmål, så kan man henvende sig online og få råd og vejledning fra et kyndigt personale. Man kan også booke tid til en prøvetur her.