Derfor skal du vælge Beck & Jørgensen maling

Måske tænker du: ?Er maling ikke bare maling? Hvor stor forskel der være på de forskellige mærker?? Faktisk er der ret stor forskel på maling, og det er et af de produkter, hvor det som oftest ikke kan betale sig at gå på kompromis med kvaliteten for at spare et par håndører.

Når du har besluttet dig for at vælge et kvalitetsprodukt, er næste spørgsmål, hvilket mærke du skal gå efter. Beck og Jørgensen er et godt bud, da du her får et godt kvalitetsprodukt uden at få tømt sparegrisen.

Fra de gode gamle dage til nutidens professionelle malermester

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1892 og kan i den grad siges at være fra ?de gode gamle dage?. Dengang blev produkter lavet til at holde længe, og maling fra Beck og Jørgensen er ingen undtagelse. Kvalitet og holdbarhed er i højsædet hos denne virksomhed, som er et af Danmarks førende inden for sit felt.

Virksomheden ligger i dag i Søborg, og de mere end 90 ansatte producerer over 100 forskellige produkter, som findes i deres sortiment. Det er et de mest kendte varemærker til den professionelle malermester.

Miljøbevidsthed i hver eneste dråbe maling

Beck og Jørgensen har ikke kun fokus på holdbarhed i deres produkter, men også i virksomheden generelt. Således er der tale om et familieforetagende, der nu drives af 3. generation. I spidsen står Michael Borup Jørgensen, som de senere år har ført virksomheden igennem en imponerende udvikling, der bl.a. involverer en klar miljøpolitik.

De har retningslinjer for energiudnyttelse og beskyttelse af medarbejderne, og i 2016 udviklede de den første vægmaling, der er godkendt af Astma- og Allergiforbundet i Danmark. Derfor kan du med god miljøsamvittighed gå efter dette mærke, når du vælger maling.

Maling til alle formål

Du behøver ikke at lade dig begrænse, hvis du vælger maling fra Beck og Jørgensen. Her kan du nemlig få maling til alle mulige formål. Er det huset, der skal have en omgang indvendigt eller udvendigt, kan du finde det helt rigtige produkt, og det samme gør sig gældende, hvis det er træbeskyttelse, du står og mangler.