De 10 bedste mod uindbudte gæster – Sådan tyverisikre du dit hjem

 

Mange hjem er i dag i farezonen for indbrud. Tyvene bliver mere og mere kolde, og derfor må vi tage vores forholdsregler. Vi har i denne artikel valgt at fokusere på de ting, du selv kan gøre for at sikre dig at tyvene ikke kommer ind hos dig. Vi har fundet de 10 bedste tips til at tyverisikre dit hjem, så du ikke kommer hjem til et raseret hjem, hvor du har mistet alle dine ejendele. Materielle ting er ikke altid det værste at miste, da man får det meste er erstattet, men arvesølvet og de personlige ting er noget mere værd for mange, og det bliver tit også taget med i faldet.

Her er de 10 bud på hvordan du sikrer dig så godt som muligt mod indbrud:

1: Lav vær at fortælle offentligt du ikke er hjemme

Har du et lækkert hjem og fortæller åbent på Facebook at du tager 14 dage til Italien eller på juleferie hos forældrene i Horsens, så er der stor sandsynlighed for at tyvene også kan finde på at læse med. Det er derfor vigtigt at du først ligger lækre ferie billeder op i bikini og badeshorts, når du er kommet hjem fra ferien, da tyvene så ikke kan tjekke Facebooks rundt omkring for folk der er på ferie. Det er simpelthen for nemt for tyvene, hvis de har så soleklare beviser på at du ikke er hjemme.

2: Hav lidt lys tændt når du ikke er hjemme

Er du så uheldig at have tyve der holder øje med jeres kvarter, er det en god ide at have lidt lys tændt når man er ude af hjemmet.

Det kan især være en god ide at have lidt lys tændt i stuen og eventuelt på et værelse. Det er selvfølgelig ærgerligt at stå og brænde strøm af på den måde, men det har vist sig at virke gang på gang.

Det er en vurdering om det er nødvendigt i dit område, er området plaget af tyverier kan det være en god ide, ellers kan det godt være det blot er spild af penge og strøm.

3: Tyverisikring

En tyverisikring er naturligvis en god ide, hvis ens område er plaget af tyverier. Få nogle gode alarmer op, få en god tekniker til at komme og sætte det op, og du er klar til at fange tyven hvis han kommer. En tyverialarm er en meget succesfuld måde, at få tyven til at blive væk

4: Bevægelsescensor

Du kan sætte bevægelsescensorer op foran dit hjem, så når der er nogen der nærmer sig, kan du få lyset til at tænde. På den måde kan du selv se hvornår der er nogen, og det ved tyvene også godt, og dermed er de tit lidt mere varsomme. Ved de, at du ikke er hjemme er dette selvfølgelig ikke til nogen hjælp, men ellers kan det være en god ide. Vi anbefaler Billigvvs til at finde en god bevægelsescensor.

5: Nabohjælp

Vær gode venner med dine naboer og aftal at i holder øje med hinandens huse, når man ikke er hjemme. Derved kan man nogle gange opdage når der er noget suspekt i naboens hus, og kan så ringe efter hjælp. Det er altid en god ide at have nogle gode aftaler med naboerne, så man kan tjekke hinandens boliger efter.

6: Ordentlige låse

Låse kan være lavet på mange måder. Du kan købe nogle ekstra gode låse til dine døre, vinduer mm. Dette gør at de ikke er så lette for tyvene at dirke op, og giver dem noget med arbejde ved at komme ind i dit hjem.

7: Sikre døre

Man kan få nogle døre, der er meget mere sikre end de normale. Få et par gode døre op, hvis de er problemer i området. Disse døre kan godt være noget af en investering, men det er dog intet holdt op mod at have mistet alle deres værdier.

8: Sikringsskabe

Alle dine uundværlige værdier skal du låse inde i sikringsskabe. Dette er nok det vigtigste råd, mod at miste sine bedste værdier. Sikringsskabe kan købes mange steder og sættes i hjemmet.

9: Overvågning

Det er måske at gå ret hårdt til værks, men har i store problemer kan overvågning være en god ide.

10: Lad vær at have store værdier

Dette er selvfølgelig et råd mange ikke vil følge, men ved ikke at have dyre designer ting stående fremme, kan du undgå meget tyveri.