Bliv frisk og sund med en lækker smoothie

Sundhed betyder meget for mange danskere. Vi ved, at vores kroppe har godt af masser af vitaminer og mineraler, og det gamle ordsprog om ?en sund sjæl i et sundt legeme? giver stadig god mening for mange. Der er et stort marked inden for sund kost, træning og motion, og mange mennesker bruger flittigt af disse tilbud. Det er godt for folkesundheden og for den mentale pleje, at flere og flere bliver opmærksomme på fordelene ved at leve sundt.

Hvis man starter dagen med en god smoothie, så har man brændstof og energi til mange timers koncentreret arbejde. Man får ikke alene en herlig smagsoplevelse på morgenkvisten, man får også vitaminer og mineraler, der vil styrke kroppen og give koncentration og fokus til at klare dagens opgaver. En smoothie tilberedt på den rigtige måde, med de rigtige grøntsager er en god vej til den bedst mulige start på dagen. Det er ikke svært at lave en smoothie, og den holder længe.

Find de gode opskrifter

Mads Bo fra High on Life har lavet en hel masse lækre forslag til opskrift på en god, sund og nærende smoothie, som du kan lave hjemme i dit eget køkken. På highonlife.dk kan du finde dem alle sammen. Her kan du også få gode tips til, hvordan man laver dem på den bedste måde, og du kan finde de bedste blendere til at fremstille dem med. En god smoothie skal nemlig blendes ordentligt.

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med kunsten at lave en god smoothie, så er det Mads Bo, du skal konsultere. Mads Bo er ekspert på området, og han skriver bøger og tager ud og holder foredrag om alt det sunde, man kan lave i sit eget køkken.

Lad dig inspirere

Den smittende entusiasme og passion for sund kost, som Mads Bo udstråler i både skrift og tale, vil helt sikkert give dig blod på tanden til at kaste dig ud i glæden ved at lave den gode smoothie selv. Lad dig endelig inspirere, og stjæl gerne af de mange gode råd, du kan finde på highonlife.dk.