Mere end blot en plastikbøtte

Du kender garanteret det, at du får lavet alt for meget mad, og hvor skal du så gøre af alt den mad? Løsningen på dit problem er lige her: Condibøtter. De firkantede, smarte og praktiske plastikbøtter er velegnede til alle slags fødevarer. Du kan derfor nemt opbevare din aftensmad i en condibøtte, og spise den til frokost næste dag og undgå større madspild.

Condibøtter er enhver kok og madelskers drøm. De er egnet til tæt kontakt med alt slags mad, hvorefter de fint kan blive stablet i dit køleskab, skuffer eller reoler i dit køkken. De er nemme at tilpasse i enhver families rummelige køkken og giver et fint overblik af alle dine madvare i hjemmet. Hvis dette har vakt din interesse, så læs mere via ovenstående link.

Benyttes også af professionelle

Condibøtter behøver ikke kun at blive brugt i hjemmet, der er også mange professionelle kokke, der benytter sig af disse plastikbøtter. En korrekt opbevaring af mad er altafgørende i det professionelle køkken, skolekantiner eller plejehjem. Det er vigtigt, at maden bliver ved med at være god. Condibøtter kan hjælpe til både at forlænge holdbarhedsdatoen og kvaliteten af den mad, som er opbevaret i bøtten.

Låget er noget særligt

Lågene på condibøtter er særligt stærke omkring lukningen, hvilket gør, at låget slutter ordentligt til og ingen væske trænger ud. Du kan derfor være sikker på, at du med condibøtter vil være garanteret, at der ingen lugtgener vil være i dit køleskab. Samtidig vil det tætte låg også gøre, at der ikke opstår nogen former for fugt i dine madvarer og kvalitet af maden vil deraf blive bedre.

Små tips og tricks

Condibøtterne er af PP Plast og fås i flere forskellige størrelser både fra 1.200 ml til 5.000 ml. Du kan også benytte condibøtter i din mikrobølgeovn, hvis du har brug for at varme maden fra i går op. Her kan der anvendes et snap-on låg, hvilket skaber et andet tryk i bøtten og dermed mere anvendeligt til brug i mikrobølgeovnen. Et andet godt råd er også at benytte alufolie til at putte rundt om maden nede i din condibøtte. Ved hjælp af alufolie kan maden holde i længere tid.