Find vin fra dansk entusiastisk vinhus i jysk webshop

Danmark ligger faktisk lidt for nordligt til, at vi rigtigt kan være med, når der skal fremstilles vin på de traditionelle druer. Der bliver laver forsøg, og det er bestemt ikke dårligt det, der bliver fremstillet, men det er og bliver en nicheting for entusiaster. Til gengæld kan Danmark byde på æbler og kirsebær af høj kvalitet, og dem kan man også fremstille vin af. Også her er entusiaster i gang med at finde metoder til at fremstille de bedst mulige vine til dig derhjemme.

Navnet er på engelsk, men cold hand winery er pæredansk. Eller æbledansk skulle man måske nærmere sige, for er der noget, cold hand winery har beskæftiget sig med, så er det vin fremstillet på gode danske æbler. Og her har de udviklet metoder, som er helt nye, og giver meget spændende og utroligt velsmagende produkter, i den høje ende af skalaen. Det kommer ikke som en overraskelse for nogen i den danske vinbranche, at cold hand winery vækker opsigt langt ud over landets grænser.

Kolde, men kærlige hænder

Folkene hos cold hand winery har eksperimenteret meget med forskellige fryseteknikker, når de har skulle lokke mest muligt ud af de danske æbler. Kryokoncentreret æblevin giver enestående koncentreret og lækker smag, men kolde hænder hos udviklerne. Det tager man i stiv arm hos cold hand winery. For disse entusiaster gælder alle kneb, når man vil opnå den mest udsøgte smag, i vin fra skønne danske æbler eller kirsebær. Og det lønner sig at gøre krumspring for at højne kvaliteten. Det lille danske vinhus er i kikkerten hos udenlandske interesserede.

Jysk webshop med masser af god vin

Hos supervin.dk er passionen for god vin helt i top. Om du er på udkig efter danske specialiteter, skønne mousserende, eller et par gode flaske rødvin til middagsbordet, så er her et godt bud på en vinhandler, der har forstand på varerne og ved hvordan man køber billigt ind, så kunderne kan få de gode vine til meget fordelagtige priser. Og så har de smagsgaranti. Man kan altid få sine penge retur, hvis ikke vinen falder i ens smag.