Slankekur nej tak – Tykke mænd kan ligne en million

 

Mange mænd, der har en smule trang til overvægt, kender det med ikke at kunne finde noget tøj man finder sig tilpas i. Dog kan det sagtens lade sig gøre, for selv tykke mænd at ligne en million, hvis man finder det rigtige tøj i en passende størrelse.

Det allervigtigste når man vil se godt ud i tøjet, når man er lidt til den overvægtige side, er at finde tøj man kan passe. Det kan ikke pointeres nok, og vil man ned i en fed t-shirt i størrelse XL, når man reelt burde bruge en XXL – men denne t-shirt hænger der i det rigtige mærke til en god pris, kommer der ærlig talt aldrig til at se godt ud – find tøj i den rigtige størrelse.

Når man er på jagt efter tøj til mænd i store størrelser, kan man med rette stile efter de rette mærker, da nogle mærker har specialiseret sig i at lave tøj til store mænd og derfor har de med rette, et rigtig godt udvalg til disse og mange gange også rigtig visionært lækkert tøj. Et af disse mærker er North 56.4. Navnet er dansk og opkaldt efter den breddegrad, hvor Danmark ligger, nemlig 56.4. Tøjet fra 56.4 findes i store størrelser, så her finder du masser af lækkert tøj til den store mand. Bukserne går op i en størrelse 70 i livet, og så fås de ellers med 2? mellemrum ned til 36 – så her burde der være rig mulighed for at finde noget der passer, selv til den overvægtige mand. Mangler du farvede t-shirts laver de i dette mærke, også en masse forskellig farvede t-shirts, så du har en t-shirt til hvilken farverig lejlighed det være sig. T-shirtsne fås op til 8XL så her er der også grobund for, selv de større mænd kan finde sig en fed t-shirt til hverdag og fest.

Skal du som overvægtig eller meget stor mand i gang med at dyrke tøj, men kan ikke finde sportstøj der er til at få på, er der også hjælp at hente. Du kan eventuelt tage et kig på mærket Aero sport, som er et sportsmærke der er udviklet til, at passe til sportsudøvende mænd der er større end gennemsnittet. Du finder her shorts, jogginbukser, t-shirts og alt andet du skal bruge i en aktiv hverdag. En af deres lækre Nylon jakker, til eksempelvis cykling fås op til 8XL – så der er ingen undskyldning for end ikke en ret stor mand, for ikke at komme i cykeltøjet og træde derudaf.

Fint tøj til overvægtige mænd

I de fleste lidt finere herrebutikker har de en skrædder, der kan sy ting som blazere, jakkesæt og lignende. Derfor kan du med fordel besøge den bedste herretøjsforretning i din by, og forhøre dem om muligheden for at få syet noget til, så du kan passe det efter din mål. Kan det ikke lade sig gøre, er der de senere år kommer aktører på nettet, der gør muligheden for overvægtige og meget store mænd kan få fint tøj bedre. Der er danske internet virksomheder, der har specialiseret sig i at lave fint tøj som jakkesæt, skjorter osv. efter mål. Du kan derfor få lavet et skræddersyet jakkesæt med tilhørende skjorte, ved at indsende dine mål og få syet dit jakkesæt og skjorte så det passer, når du skal til festlige begivenheder. Det er så meget lækrere, både at gå klædt i, men også at blive set på, når man har et jakkesæt på der passer, og en skjorte der ikke folder, stumper osv. og med sådan et flot skræddersyet jakkesæt, kan selv tykke mænd komme til at ligne en million.

Internettets er bonus for overvægtige mænd

Nogle overvægtige mænd føler måske en smule ubehag, ved at skulle i den lokale tøjbutik for at se, om de skulle have noget de eventuelt skulle kunne passe, samtidig med, at der måske er langt til den nærmeste specialforretning som sælger tøj til store mænd. Derfor har internettet været en stor bonus for overvægtige mænd, der gerne vil shoppe nyt tøj. De danske marked har i dag en håndfuld gode webshops, der har specialiseret sig i tøj til store mænd og det er i særdeleshed med til at gøre det lettere for mænd med lidt for mange kg på kroppen, at købe sig til et bedre look, når man går ud.

Er du i tvivl om størrelser osv. har de fleste af disse shops gode størrelsesguides, eller en livechat hvor du kan fange dem og udspørge dem om de spørgsmål der end måtte være.

Hvis du er mand til den store side, har du med garanti fået nye ideer til dit næste tøjkøb via denne artikel, vores vigtigste råd må dog gentages – køb hellere i den rigtige størrelse, fra et lidt mere ukendt mærke på en god dansk shop, eller få noget skræddersyet end at klem dig ned i en alt for småt mærketøj fra den ellers lækre lokale herretøjsbutik, det er det værste look der kommer frem, når man går i tøj man ikke kan passe.