Simple Modetips til Store Kvinder

At vælge den rigtige slags tøj, er ofte en forvirrende opgave, for de fleste af os. Vi har tendens til at gå efter farver, teksturer og designs baseret på vores umiddelbare smag og pludselige indskydelser, og det kan resultere i nogle underlige sammensætninger, der mildest talt ikke ser godt ud. Det er meget vigtigt at vælge en slags tøj, der kan fremhæve din kropstype. Det skal kunne camouflerer de områder, du ikke ønsker at vise frem. Store kvinder har ret ofte det problem, og de vælger den forkerte slags tøj, der faktisk får dem til at se større og tungere ud. Vi giver dog her nogle simple modetips til store kvinder, som kan holdes i tankerne når du køber tøj.

  1. Kend din kropstype

Kendskab til din egen krop er den mest grundlæggende ting, og hvis det går galt her, så vil du ikke kunne vælge det rigtige tøj til dig selv. Kvinder med brede hofter og lår bør for eksempel undgå at bære tætsiddende jeans og koniske bukser, da de får dig til at se tungere ud. Du kan i stedet går efter bukser, der er løstsiddende. Bukser der er store i hoften, og holder samme bredde ned til fødderne, trækker opmærksomheden væk fra hofteområdet. Lavtaljet tøj fra cassiopeia vil tiltrække opmærksomhed til nakkeområdet, og på den måde fjerne opmærksomheden fra en bred og tung krop. At have tøj på i lag hjælper også med at skjule en bred talje.

  1. Vælg de rigtige farver og teksturer

Undgå at bære tøj, der har store og fede udskrifter, da de har tendens til at få dig til at se større ud. Mørke farver som sort, rød, kongeblå og violet vil få dig til at se slankere ud. Du kan dog eksperimentere med lysere farver, der passer til din hudfarve. Tætsiddende materialer bør undgås, da de klamrer sig til kroppen og fremhæver de forkerte områder.

  1. Undgå formløst tøj

Større kvinder har en tendens til at vælge formløst tøj, der skjuler hele kroppen. Det får dem til at se triste og kedelige ud. Stå ved din krop, og prøv noget tøj der sidder godt, og du vil blive overrasket over at se forskellen. Tøj med korrekt montering vil fremhæve dine aktiver og få dig til at se stilfuldt ud.

4. Få til den rigtige BH størrelse

Flere undersøgelser har afsløret, at de fleste kvinder bærer den forkerte størrelse BH. Vælg den rigtige størrelse for at undgå både æstetiske og helbredsmæssige problemer. Det tøj, du bærer ovenpå en perfekt bh, vil automatisk komme til at komplimentere din krop.

 

5. Brug lækkert tilbehør

Glamourøse halskæder, lækre armbånd og perler. Når tilbehør passende sammen med dit tøj, ser det rigtig godt ud. Men sørg for ikke at overdrive det, da for meget tilbehør, kan få dig til at se akavet ud. Du kan vælge matchende tørklæder til at pakke rundt om halsen eller binde om taljen.