Klædt på til fest ? 3 Kvikke til Manden

Så er der fest! Den skal have max gas, og du er klar til at indtage byen. Du har sørget for alt ? der er øl i køleskabet, og fed musik på anlægget. Du er nybarberet og dufter lige som du skal. Du regner helt sikkert med at få noget kvindelig opmærksomhed i aften, og den lille del af dig der godt kan lide at være aftenens midtpunkt er dejlig optimistisk. Nu mangler du bare, at sætte prikken over i?et når det kommer til din påklædning og dine accessories. Vi mennesker er lidt som påfuglene ? vi kan lide når noget fanger vores opmærksomhed og skiller sig ud, og derfor klæder vi os også på den måde, når vi gerne vil fange os selv noget opmærksomhed.

For en mand er der en vis balance involveret her. Medmindre det passer ind i din personlighed, er de skrigende farver og alt-godt-fra-accessories hylden ikke den rigtige vej at gå. Som mand vil du gerne signalere end indre ro og stærk maskulinitet. Du vil gerne slå dig løs, men det betyder ikke at du skal ligne et cirkus. Vi giver dig her 3 kvikke tips til at skille dig ud på den rigtige måde.

 

Mande Tip #1: ?Hvad er klokken??

Den mest gennemtestede måde at skille sig ud på er med fede ure. Der er efterhånden rigtigt mange forskellige modeller derude, og det er en genial måde at vise noget om din personlighed på. Du kan vælge det stilede ur af gul, eller et der viser din sporty side. Det giver samtidig pigerne muligheden for at starte en samtale ved at spørge ?Hved du hvad klokken er??.

 

Mande Tip #2: Behageligt og Kampklar

Du har tænkt over alt det ydre ? lækre jeans, en pæn t-shirt eller skjorte og så videre. Vi må dog huske på, at det er det indre der tæller. Altså, undertøjet. De fleste kvinder foretrækker boxershorts til mænd, og det kan vi prise os lykkelige over ? det er nemlig også det mest behagelige undertøj en mand kan have på, når han skal ud og svinge benene på dansegulvet. Læg lidt tanke i undertøjet og din aften vil blive bedre ? det vil sidde behageligt hele natten, og du behøver ikke skamme dig over Batman-undertøjet når du tager den søde pige i baren med hjem.

 

Mande Tip #3: Kridt skoene

Vi har hørt det flere gange ? de første ting en kvinde kigger på ved en mand, er hans ur og hans sko. De fortæller nemlig rigtigt meget om manden. De afslører om du går op i dig selv, din finansielle status og hvad du er for en type person. Her er det vigtigt at være ærlig ? kvinder opdager let, hvis du forsøger at signalere noget du ikke er. Så tag sko på der fortæller lidt om dig selv, men sørg selvfølgelig for at klæde dig efter hvor du skal hen. Løbeskoene viser måske at du er sporty, men at tage dem på når du skal ud på en fin restaurant viser at du mangler situationsfornemmelse.