Hvordan finder jeg en god restaurant?

Ja, det er det store spørgsmål! Mange spørger om det når de er ude at køre eller hvis de er på et ophold længere væk fra hjemmet. Ingen gider dårlig mad og ingen gider at betale for en dårlig oplevelse, så derfor har vi samlet en kort liste over 3 restauranter på vej til København fra Jylland, som du skal besøge.

Brdr. Price

Du kender dem fra TV.. Altid skal der være “Rigeligt med smør”! De to kendte personer har en restaurant i København som laver vanvittig god mad og mad som du kender det. Ikke noget fancy-pancy! Et must værd hvis du alligevel er sulten og kommer forbi.

Århus Street Food

Vil du gerne kunne bade i mad og vil du gerne have mange spisesteder samlet under samme tag, så skal du besøge Århus Street Food, som er et nyere sted og det er blevet voldsomt populært på meget kort tid. Her finder du en masse steder du kan spise og der er virkelig kræset om maden herinde, så er du på dissse kanter, så er det helt sikker et besøg værd.

Flammen Odense

Flammen i Odense er et super godt valg hvis man gerne vil have familien med ud og spise eller hvis man gerne vil spise god mad til billige penge. Restauranten ligger super godt og der service er i top! Her kan du se et par kort anmeldelser af restauranten.

Flammen Odense Tripadvisor

Se Flammen i Odense på Tiendeo

Find flammen Odense her

Flammen i Odense bedste spisested

Flammen på FB

Her finder du Flammen i Odense

Mercedes kan bare noget