Her bør du spise, hvis du vil smage rigtig grill mad!

Det er ikke rigtig grillmad, hvis ikke det har ligget i flammer! Smagen har en særdeles anderledes smag, når maden bliver grillet. Og smagen, den bliver man aldrig træt af. En god oplevelse, er når munden løber i vand – og når maden ligger over flammer. Og endda en buffet. Det kan ikke slås.

 

Du er på udkig efter et spisested med rigtig grillmad? Et spisested, hvor munden løber i vand? Jamen, så læser du det rigtige sted. Lad mig røbe navnet allerede, Flammen! Navnet siger sig selv. Det er nemlig grillmad, der serveres på Flammen.

Restaurant Flammen har altid 15 slags kød på grillen, 50 varianter i salatbaren, forretter, desserter, øl, vand og vin.

Flammen tilbyder en aftenmenu og en brunchmenu, hvor du spiser så meget du kan. Børn under 12 år spiser billigere og børn under 4 år spiser gratis.

 

Brunch, der gør dig mæt hele dagen

Har du lyst til brunch kan du finde en restaurant i Esbjerg. Der serveres bl.a. pulled beef, pulled pork, kalkunbryst, barbecuemarineret, argentinske pølser, amerikanske pandekager, frikadelle, baked beans, spejlæg og meget mere.

Til tilbehør er der bl.a. kanelsnegle, spandauer, crossaint, letrøget laks og meget mere til rådighed. En stor buffet tilbydes der! Mæt, bliver du bestemt. Brunch gælder kun i lørdage mellem kl. 10:00-14:00.

 

Aftenmenu i København

En storby som København kan man ikke besøge uden at spise god mad! Flammen i København ligger på H. C. Andersens Boulevard 37.

Der serveres bl.a. pulled beef, pulled pork, svinemørbrad, oksespidsbryst, kalkunbryst, amerikaner steg, oksemørbrad og kænguru. Meget er der at vælge i mellem, det er bare om at komme i gang! Der er selvfølgelig også forretter, brød, salat, varme retter og sauce til rådighed. Restauranten i København har rådighed til 310 gæster og ligger i en elegant bygning. Tag et kig på restaurant i København.

 

 

Tilbered maden hjemme. Bestil online!

Restaurant Flammen tilbyder en luksus deal. Du kan nemlig tilberede maden hjemme. De sender deres kødspecialiteter, som er krydret, men du tilbereder dem. Du kan invitere familien over, eller nyde den selv. Men grillmad derhjemme, kan jeg kun karakterisere som lækkert.

Restaurant Flammen leverer onsdag og fredag direkte til døren. Produkterne er pakket forsvarligt, så friskheden bevares under transport. Og ja, du bestemmer selv din leveringsdato!

 

 

Idéen ligger tilbage i 1996

Restaurant Flammen er oprindeligt fra Sønderjylland. Idéen bag Flammen opstod i 1996, og idéen til konceptet startede op tilfældigt på den familieejede kro, Fole Høkerbro.

Kroen ligger placeret ovenpå en gammel købmandsforretning og var oprindeligt hjemsted for vinsmagninger og småretter. Interessen til vinsmagninger var reelt større end forventet og den blev derfor udvidet til en reel spiserestaurant.

Familien var velvidende om, at de skulle drive en anderledes restaurant. En stor grillbuffet, blev der besluttet. Og selvfølgelig skulle det være buffet, så alle gæsterne kunne få deres ønsker opfyldt og tage hjem igen med fulde maver.

I dag er restaurant Flammen placeret flere steder i landet. Der er i alt 12 åbne restauranter i dag.