God stil på budget – Tøj til under 300 kroner

Når du skal ud at have nyt lækkert tøj til din eksisterende garderobe, så du kan bibeholde den gode stil – kan det godt være rigtig dyrt. Mærkevaretøj koster i dag en hel del, og mange er ikke interesseret i at slippe så meget for tøj, især ikke hvis de kan finde noget tilsvarende til meget billigere. Ens stil er dog blevet så meget af manges identitet, så man bliver nødt til at holde et godt niveau i hvad man klæder sig i og derfor har vi i denne artikel forsøgt at skitsere nogle eksempler på god stil på budget – så du kan blive ved med at udstråle god attitude i fortsat god stil – dog til billigere penge.

En god ide, hvis man vil have god stil til billige penge er, at holde øje med alle de fede online modeshops udsalg. De har som så mange andre fysiske butikker Januarudsalg, sommerudsalg og udsalg når årstiderne skifter og de nye kollektioner skal køres ind i deres sortiment på hjemmesiderne. De fleste har en hel kategori til udsalg og ellers må du i gang med en god kop kaffe og rode de forskellige modeshops, du finder interessant igennem.

Eksempler på tøj til under 300 kroner.

Når jeg surfer rundt på nettet efter tøj på budget, plejer jeg at sætte en grænse ved 300 kr. Det bliver loftet i mine søgninger og jeg har mange gange haft stor succes med at finde masser af lækkert tøj, der var sat ned til under 300 kroner som har passet godt ind i min stil.

Jeg er eksempelvis vild med tøjbutikken Bustedwoman. Pt. har jeg fundet denne top:

top

Den er pt. på tilbud til 244,3 kroner – som jeg mener er et røverkøb for en top fra Coster Copenhagen. Det er et mærke som jeg ofte går i, og det er et af de første min søgning falder på når jeg for klikket mig ind på Bustedwomans hjemmeside.

Toppen her er af 100% bomuld, som er noget jeg rigtig godt kan lide at gå i – og så må man tage med at vasken bliver lidt mere kompliceret.

Er du fra området omkring Silkeborg kan jeg anbefale også at tage ned og kigge i deres butik og tale lidt med ekspedienterne dernede, de er smaddersøde og giver gerne gode råd til hvordan du kan optimere din garderobe.

En af de andre store spillere på markedet for mode online er stylepit. Det tidligere smartguy og smartgirl er gået sammen til stylepit og her kan du finde mode i alle prisklasser og alle typer. Jeg her igen fundet et eksempel på et stykke beklædning til under 300 kroner som falder ind i kategorien som god stil på budget. Her er fundet et par shorts fra Cheap Monday, der passer godt til den forhåbentlige gode sommer der er lige på trapperne.

style

Shortsne koster 209,75 – hvilket i den grad må siges at være god stil på budget, da et par lækre shorts til 200 kroner er en billig omgang at nøjes med. Shortsne er af Denim og med lommer og lynlåslukning. Disse sorte/mørke cheap Monday shorts vil gøre sig godt på mange piger i løbet af sommeren.

På den store kendte Zalando.dk har de også masser af mode på budget. Du kan evt. finde dig et par lækre jeans, som disse på billedet.

jeans

Disse lækre only jeans kan erhverves for kun 259, hvilket må siges at være et par billige bukser, som stadig kan komme under mode på budget termen.

Alt i alt kan det sagtens lade sig gøre at få en masse lækker modetøj for under 300 kr. Bruger du lidt tid på at ransage de store og gode danske og internationale modeshops på nettet, kan man med et hurtigt filtrere sig frem til det beløb man vil bruge pr. stk tøj man vil købe. Du kan derfor få masser af god stil til få penge, hvis du gør brug af den nye smart teknologi. Vi håber du kan finde lækkert tøj til billige penge og optimere din stil på budget.