Find smarte korte gummistøvler i inspirerende dansk webshop

Vi mennesker har et positivt livssyn. Det er en stor fordel, for hvor sjovt er det lige at være trist? Kun en sjælden gang imellem kan denne positive indstilling til livet blive et problem for os. For eksempel når vi glemmer, at det regner gennemsnitligt 150 dage om året i Danmark. Sorgløse som vi er, tager vi afsted på job i let sommerbeklædning, men overraskes på hjemvejen af det lunefulde danske vejr, og kommer drivvåde hjem, med våde sokker i skoene.

Mange tror fejlagtigt at regntøj og gummistøvler er triste at se på. Så er det formentlig fordi man ikke har set Ilse Jacobsens kollektion. Her kan man nemlig finde lækre regnfrakker og korte gummistøvler, der ikke lader noget tilbage at ønske med hensyn til elegance og stilfuldt look. De korte gummistøvler er fremstillet i lækkert naturgummi og kan snildt mikses med sommertøj, og bruges i tørvejr. Man kan få dem i mange flotte farver og i designs, der snildt kan hamle op med fine sko fra skobutikkerne i Indre By.

Praktisk beklædning i elegant design

Ilse Jacobsen bor og arbejder i Hornbæk på den sjællandske nordkyst. Her går hun ture med hunden ved stranden og i de omkringliggende skove. Det har givet inspiration til hendes kollektioner, der med en legende lethed kombinerer det funktionelle med de elegante løsninger i snit og look. Det ser overbevisende ud, når en kvinde kommer gående gennem regnen iført de smarte korte gummistøvler og regnfrakker fra Ilse Jacobsens kollektion. Hun ligner på ingen måde en druknet mus. Ej heller en gammel fisker fra vestkysten.

En webshop, man kan fortabe sig i

Ilse Jacobsens webshop er, lige som hendes kollektioner, i en klasse for sig. Ud over det lækre designertøj og de fantastiske korte gummistøvler, finder man her også smarte accessories i mange stilfulde afskygninger. Her gås der ikke på kompromis med hverken det funktionelle eller stilfulde. Og kvaliteten er altid høj. Man kan snildt bruge en times tid på at gå på opdagelse i denne webshop, der oser af stil og kvalitet. Det kan varmt anbefales at kigge forbi.