Festival luksus ? En festivaltur med komfort

 

Hvad er festival luksus? Jo det er når du vælger at spendere det mere på at få holdt en fantastisk festival end du plejer at gøre dvs. på teltet, gadgets, soveposen osv. ja alt hvad der kan give dig den ekstra komfort på festivalen.

  1. Hvis vi starter med teltet er et luksus festivaltelt et der er for stort til det antal mennesker i er afsted og for nogen er det her vigtigt at der kan være plads til en oppustelig dobbeltluftmadras eller en drømmeseng. Man kan også vælge at ville være på så meget luksustur at man to mennesker køber et todelt telt så man simpelthen får en kabine hver som derudover ville være perfekt som scoretelt.
    Se et godt udvalg af kvalitetstelte her.
  1. Så kan vi rykke videre til soveposen. Soveposen er alfa og omega for en god festivaltur. Det er den fordi du aldrig ved hvilket vejr vejrguderne stiller op med så soveposen skal kunne klare både hård kulde, regn og fantastisk sommer, så her vil jeg klart anbefale at købe en dyr sovepose der kan holde til lidt af hvert. Hvis du er et rigtigt luksusdyr så køb en billig dyne og hovedpude og tag det med for at få den mest optimale søvn hvis du ikke er til at live pakket ind i en sovepose.
    Forslag til soveposer.
  1. Hvis vi skal snakke om lækre ting at have med på festival er en markise bestemt en god investering også gerne regnslag der kan spændes på siderne hvis vinden eller regnen står ind på. Her er det også en god ide at købe nogle gode festivalstole og et bord til så man kan sidde behageligt. Herudover er det en god ide at købe noget køleboks som er genopladeligt til rugbrød, øl og diverse ting.
  1. Jeg vil bestemt også anbefale at i køber noget ordentligt at ligge på så dvs. ikke bare et liggeunderlag men en god madras, luftmadras eller lignende da du gerne skulle få en søvn der ikke konstant bliver afbrudt af den sten der ligger og presser op i ryggen på dig.
  1. Hvis vi skal tale om fede gadgets findes der her masser af forskellige ting der kan gøre din festival til et endnu større hit end tidligere. Det kan for eksempel være en oppustelig sofa, et lækkert anlæg som kører på bilbatteri, et jordkølesystem hvor du ikke behøver at tænke på hvordan du skal holde dine hjemmebragte drikkevarer kølige da maskinen gør det for dig og det eneste du skal gøre er at grave et hul i jorden. Forslag til oppustlig sofa.

Det var så mine 5 rigtig gode bud på ægte festivalluksus. Og det er bestemt alfa og omega at få sat lejren ordentligt op fra ankomstdagen for hvis man allerede her ryger for meget i bajerne bliver lejeren aldrig den luksuslejr som planlagt hjemmefra og dermed bliver alle de ekstra penge spildt. Men hvis i får sat det hele op fra starten kan i nyde en festival i luksus.