Fedt tøj til manden der har glemt ordet stil

Mænd og tøj kan være 2 ting, der er svært at forene. Mange mænd går ikke særlige meget op i deres stil, og mange når de er ude af den periode hvor man går i byen og skal vise sig lidt, gør man slet ikke noget ud af sin stil.

Det er en synd og en skam, da en flot stil virkelig kan betyde meget for din udstråling og hvordan andre opfatter dig, når du møder dem for første gang.

Lækkert modetøj kan findes mange steder. Du kan tage ned til din lokale herretøjs forretning, eller du kan sidde derhjemme i ro og mag og finde dit nye modetøj.

Vi vil i denne artikel kort komme ind på mærker, som vi synes er fedest.

Hugo Boss

Hugo Boss er et af de mærker, der er i top of mind her, når snakken falder på modetøj til mænd. Hugo Boss er især mærket der købes når der skal handles nye skjorter. Når man skal have nye skjorter, er der rigtig mange forskellige mærker der konkurrerer om at have de fedeste skjorter til mænd og Hugo Boss er bestemt et af de mærker der kan være med her.

 

Boss skjorter er lavet af rigtig lækkert materiale og det passer rigtig godt i pasformen. De har en lækker tæt pasform uden at være for tætte, så du ikke kan bevæge dig i dem. Boss skjorter går godt både til et par flotte jeans og sko, hvis du er til sådan noget ? men du kan også sagtens bruge Boss skjorter til finere beklædning som jakkesæt og deslige. Derfor kan Hugo Boss skjorter med rette bruges i de lidt finere jobs, hvor man skal gå i skjorte og jakkesæt til hverdag.

 

Calvin Klein

CK laver rigtig meget fedt tøj. Meget af det er gerne lidt i den fine ende, men samtidig noget man kan bære i de fleste jobs, og i de fleste private henseender. Calvin Klein tøjet kan som Boss også bruges på de arbejdspladser, der har en lidt finere dresscode, men man kan også bruge det som tøj til fest osv.

Derudover har Calvin Klein noget undertøj de er meget kendt for. Især deres herre underbukser har en speciel stor stjerne hos undertegnede.

Hvis jeg havde frit valg mellem alle boxershorts til mænd, ville det helt klart være et par Calvin Klein der ville blive valgt. For det første fås de i rigtig mange forskellige fede farver, du kan få lige den farve boxershorts som du gerne vil have. Derudover har de, som det vigtigste, den helt klart bedste pasform af alle de typer af boxershorts til herre, som jeg har prøvet. De sidder blot bedre end samtlige af de andre boxershorts mærker på billedet. Når snakken falder på underbukser, er det helt klart det vigtigste punkt med komfort, og derfor vælger jeg også altid underbukser fra calvin klein når jeg skal have nye, mit mål er helt sikkert at få skiftet alle mine boxershorts ud med CK på et tidspunkt.

 

Tiger of Sweden

Som ung mand var Tiger of Sweden det helt store mærker når man skulle ud at have nyt modetøj. Det galdt især når man skulle have nye jeans, hvor det gerne skulle være T O S, der helt sikkert var det hel store hit. Bælter var også noget som Tiger, lavede i stor stil og så skulle man gerne kunne se bæltespændet når man gik.

Tiger of Sweden er meget mere end det. Faktisk laver Tiger rigtig meget fedt herretøj, både i den lidt fine ende og også pænt tøj til hverdag. De går også hele vejen og laver nogle rigtig lækre jakkesæt, som folk der skal være lidt pænere kan købe.

Du får rigtig meget pænt tøj ved at købe ind i mærket Tiger of Sweden, både i hverdagstøj og tøj til fest eller fine arbejdspladser

 

Puma

Når du skal ud at have nyt sportstøj anbefaler vi Puma. Puma er klart yndlingsmærket herfra. Du har mange gange set store sportsstjerner i Puma mærket, hvilket også er et vink om at deres produkter er gode. Pumas produkter er ikke de billigste produkter på markedet, men der findes også mange mærker der er dyrere.

Om du skal have nye fodboldstøvler eller håndboldsko vil jeg anbefale Puma, men også til meget hverdagstøj er Puma gode. Det kan både være til afslapningstøj som shorts, t-shirts og joggingbukser er Puma et godt bud, men du finder også nogle gode t-shirts og bluser der kan bruges i hverdagen.

 

Vi håber med beskrivelse af et par forskellige modemærker, givet manden der ikke har fokus på til mere, lidt mere mod på at finde lidt nyt modetøj. Lidt flot tøj gør godt for de fleste, og det ser ikke godt ud hvis man går rundt i sit gamle slidte tøj.