Det Skal du Vide Når du Handler Tøj som Stor Mand

At finde det Tøj til store mænd kan være noget af en udfordring i almindelige butikker. Det er bedst at finde de specialbutikker og webshops på nettet, der imødekommer den store mands behov. At finde et sted, der forstår dig, kan gøre shopping til en langt mere behagelig oplevelse. Service er vigtigt, og det er vigtigt at finde et firma og en salgskonsulent, der ved hvad de arbejder med og kan hjælpe dig med pasform og stil.

Jakkens Skær og Stil

Jakker i store størrelser bør skæres lige, dadet vil have en slankende effekt. Mørke farver og glatte stoffer trækker øjets fokus hen til centrum, hvilket er dit ansigt og din overkrop. En to-knaps jakke med en enkelt lomme, vil være mere behagelig og kræve mindre stof. Muffen skal være så lang, at den når ned til til din hånd, og den må ikke være for bred ved hånden. En jakke, der er bred i håndleddet, kan let give indtrykket af at du bærer en jakke, der er for stor til dig. Når du som står mand skal vælge tøj, er det vigtigt at jakken passer ordentligt, for at give det flotteste udseende og den bedste komfort.

Buksernes Størrelse

Det er altid en udfordring at finde Bukser til høje mænd. For bukser bør taljen passe til den naturlige talje – ikke under maven! Når man har målt sin talje, skal man prøve bukser i den størrelse på, og se hvordan de passer til opstigning og talje. Ligegyldigt hvad moden siger, så er det vigtigste at dine bukser er behagelige at have på. Se om du kan finde et godt par bukser der kan give dig både god komfort og en lækker stil.

Nederdelen af bukserne bør give en passende, nærmest usynlig overgang mellem bukser og sko. Skoene skal være robuste og tunge i forhold til det samlede udseende. Undgå små sarte letvægtssko, da de vil se upassende ud.

Skjorter til den Store Mand

Undgå kraver der har knapper, og vælg de langspidsede kraver, da de igen understreger og trækker øjet lodret. Vælg farver, der smigrer dig og din hudfarve. For at se så godt ud som muligt, skal du finde ud af, hvilke farver der øger din hudtone. Spørg en salgskonsulent som du har tillid til. En god modebevidst ven eller veninde vil ligeledes kunne give gode råd.

Tilbehør i den Store Afdeling

Når det kommer til tilbehør, så er der en række basale mønstre: fast, striber eller mønstre, der er monokromatiske. Hvis du for eksempel har et mørkblåt jakkesæt og en skarp blå skjorte på, skal du vælge et slips, der overvejende er mørkt blå med en blå prik, stribe eller blomst. Sørg altid for, at slipset er den rigtige længde. Et slips, der er for kort eller for langt, ser dumt ud og ødelægger et godt udseende.