Den billige vej til et pænere hus

Hvem siger det nødvendigvis er dyrt at få en pæn og nydelig bolig. Dette indlæg kiggere nærmere på hvordan du kan gøre din bolig pænere på den billige måde.

 

Køb brugt

Når du indretter din bolig behøver den nødvendigvis ikke være spækket med nye morderne genstande, som samtidig kan mærkes på økonomien. Søg i stedet efter brugte møbler og pyntegenstande ved loppemarkeder og genbrugsbutikker. Nogle gange er det utroligt hvad der findes af udvalg til rigtig gode priser.

Vær dog opmærksom på produktets stand når der købes brugt, da der ikke findes nogle former for garanti og reklamation.

 

Gør det selv

Hvis du er typen som har hænderne rigtigt skruet på, og er opsat på at sætte dit personlige præg på boligen, kan der spares penge ved at lave enkelte ting selv.

Tit og ofte kan det være billigere at gøre det selv, fremfor at købe sig til alt ting. Samtidig får boligen et personligt præg ved at udsmykke den med hjemmelavet genstande.

Hvis du har et specifikt ønske bør du undersøge om det kan betale sig at lave det selv fremfor at købe det. Det skal selvfølgelig kunne betale sig med tiden som lægges i det enkelte projekt.

 

Pift op med særpræget genstande

Mix din indretning med genstande som giver din bolig et særpræget udtryk. Det kan oftest gøres forholdsvis billigt, og kan virke rigtig fint i indretningen.

Brug eksempelvis Follow me lampen som med sit særpræget og unikke design, samt funktionalitet vil skille sig ud i din indretning.

Det kan også være Ice cube lampen som med sit enkle og rustikke udtryk kan give en ekstra dimension til din boligindretning.

Begge eksempler findes til fornuftige priser, og vil skille sig ud og sætte sit præg på dit hjem.

 

Vælg en enkel løsning

Fremfor at lave en masse eksperimenter og krumspring, kan du vælge den enkle løsning. Det enkle udgangspunkt er også tit den billigere løsning.

Med eksempelvis en Caravaggio lampe kan du køre den enkle og samtidige elegante samt designmæssige retning. Lampen er efterhånden blevet et ikon indenfor pendler, og du får et stykke lampedesign i topklasse til en god pris.

 

Mix din indretning

Din bolig behøver ikke være stoppet med fine designmøbler og pristunge genstande i massevis. Mix din indretning i et omfang, så der skabes et harmonisk miljø og god atmosfære. Brug enkelte klassiske og elegante designgenstande, og mix det med billigere løsninger som passer ind.

På den måde kan der skabes en flot og spændende indretning, som nødvendigvis ikke vælter budgettet.