De 2 bedste grunde til, at du skal vælge pronestor til din virksomhed

I stort set alle virksomheder er der en høj grad af planlægning. Opgaver skal uddelegeres, arbejdstider skal koordineres, møder skal arrangeres. Jo flere medarbejdere der er, jo sværere kan det være at få logistikken til at gå op. Her kan pronestor være din ven i nøden.

Måske har du aldrig hørt om pronestor, måske har du blot ikke fået taget hul på at bruge det. Men det er en gave til alle, der har brug for hjælp til planlægning. Pronestor er et lokale booking system, der sørger for, at der er styr på mødefaciliteter. Men det kan mere end det ? læs mere her.

Gør planlægning til en leg

Helt grundlæggende er pronestor som nævnt et lokale booking system. Det vil sige, at det er et system, hvorigennem du kan booke lokaler i en virksomhed til eksempelvis et møde. Men efterhånden er det blevet er mere avanceret system, som kan så meget mere. Det giver et overordnet overblik over alle de elementer, der er brug for i forbindelse med et møde, en konference eller lignende.

Du kan se, hvornår de ønskede deltagere er ledige, du kan booke et lokale, der passer til den pågældende begivenhed ? både i forhold til størrelse og faciliteter. Du kan bestille forplejning og udstyr til mødet, du kan informere receptionen om udefrakommende mødedeltagere, og du kan sågar fakturere omkostningerne i forbindelse med mødet.

Nemt og let tilgængeligt

Nu tænker du sikkert: ?Ja, ja, det er meget fint med sådan et avanceret lokale booking system, men så er det sikkert alt for kompliceret og kræver et særligt program?. Men nej! For det første et det let tilgængeligt. Det kan integreres med Outlook, Office 365 og Exchange ? programmer som langt de fleste virksomheder allerede benytter sig af. Derudover kan det anvendes på både computer, tablet og telefon, så du har altid dette lokale booking system lige ved hånden.

For det andet er pronestor nemt at finde ud af. Hele arbejdsgangen foregår i ét strømlinet flow fra booking af lokaler til indkaldelse af deltagere og bestilling af mad og udstyr.