Bedst i test Køleskabe

Billige køleskabe i køkkenet er som regel rigtig hårde ved miljøet og bruger rigtig meget strøm for at fungere optimalt. Alligevel hænger pris og kvalitet ikke altid sammen. Nedenfor har vi samlet tre af de bedste køleskabe, du kan få på markedet, hvor pris og kvalitet hænger sammen. Strømforbruget er ikke særligt stort, og de har alle tre en fantastisk ydeevne.

Bosch KSR34N11

Dette kvalitetskøleskab er udstyret med den bedste og nyeste teknologi, du finder på markedet. Dette køleskab er gennemtænkt helt ned til den mindste detalje og har en masse moderne funktioner herunder BioFresh-funktionen, der garanterer en friskhed, du ikke finder i de traditionelle køleskabe. En funktion der er med til at bevare farve,smag og vigtige vitaminer og mineraler.

Faktisk er BioFresh-funktionen så effektiv at dine madvarer holdes friske i op til 3 gange længere end i almindelige køleskabe. Derudover er dette køleskab af en lækkert design og Slimline håndtag med integreret åbningsmekanisme. Dette køleskab tilhører energiklasse A, og er derfor meget energi effektiv også. Et køleskab, der er alle pengene værd.

Se flere køleskabe fra Bosch her

LiebHerr- KB 4260-22 001

Dette kvalitetskøleskab er ligesom det andet udstyret med den nyeste teknologi herunder BioFresh-funktionen og Slimline design. Forskellen fra det andet køleskabe fra LiebHerr er den luksus, du får med dette LiebHerr køleskab. Denne model er i rustfrit stål- et look alle elsker og tilhører ligesom det andet Energiklasse A.

Se flere LiebHerr køleskabe her

Gram ? KS360-01RF

Dette køleskab er af en meget billig pris, men tag ikke fejl. Det er et godt kvalitetskøleskab i rustfrit stål design og har et yderst lavt energiforbrug på kun 142 kWh om året.

Derudover har det et Air System, der sørger for en jævn temperatur i køleskabet, så du fødevarer holder sig frisk i længere tid. Modellen er yderst praktisk og flot indrettet med halogenbelysning, og du har plads til det hele. Denne model er en energi effektiv, yderst funktionel og billig model, hvor du virkelig får noget får pengene.

Se flere Gram køleskabe her