5 tricks der får dig til at se slankere ud

Det er ikke alle, der har lyst til eller brug for at se slankere ud, men de fleste ønsker tøj, der fremhæver deres figur på den helt rigtige måde. Så har din cheat-dag strækket sig over flere dage (eller år), så er det muligt at skjule det, indtil du er tilbage i topform. Lad os kigge på nogle tricks, der kan få dig til at se slankere ud.

Robert Ballew, som er stylist fra Atlanta understreger, at det er vigtigt at tage udgangspunkt i din nuværende figur, fremfor hvordan du så ud for 10 år siden. Du kan lære at gemme eller fremhæve det, du godt kan lide ved dig selv og det, du ikke er så tilfreds med. Der er mange, som har svært ved at skille sig af med tøj, der ikke længere passer. De har måske svært ved at give slip på fortiden. Det kan også være, at de håber på at kunne passe tøjet igen. Ofte drejer det sig også om tøj, der var moderne flere år tilbage. I så fald bør du aflevere tøjet til genbrug.

Du skal dog ikke kassere hele din garderobe. Gem det du kan bruge her og nu. Det kan være en idé at rydde op i din garderobe, efterhånden som din vægt ændrer sig.

Her er fem tricks, der vil få dig til at se slankere ud:

 

Vær opmærksom på lagene

Hvis du har mange lag tøj på, kommer du nemt til at ligne en overfyldt sofapude, men gør du det på den helt rigtige måde, vil det tage opmærksomheden fra de mindre flatterende områder. Hvis du har lidt mave og vælger en kraftig striktrøje med en tyk jakke, kommer du nemt til at se større ud, end du er. Du bør i stedet vælge en top med v-hals i klare farver. V-halsen tager opmærksomheden fra maven og får din overkrop til at se længere ud. Men pas dog på, at v-halsen ikke er alt for dyb. Mænd kan i stedet for en v-hals bruge en skjorte med en kraftig krave.

Du bør holde dig væk fra baggy trøjer, da det nemt får dig til at uformelig og stor ud. Dette er ikke ideelt, når du jo gerne vil se slankere ud. Vælg trøjer der har lidt mere tætsiddende ærmer og som måske sidder lidt til omkring hoften.

 

Undgå lyse farver

Lyse farver som beige og lyseblå gemmer ikke ligefrem din deller. I stedet bør du vælge mørke farver som grøn, marineblå og grå, da de nemmere kan gemme ting lidt væk. Det er en god idé at vælge accessories med lidt farve. Brug et farvede tørklæder, manchetter eller sko, da de fjerner opmærksomheden fra din figur.

 

Vælg tøj, der passer til din figur

Undgå toppe og T-shirts i Dri-FIT, da det klæber alt for meget til kroppen. Det er også en god idé, som kvinde at få undertøj, der sidder ordentligt. Bruger du en BH i den forkerte størrelse, kan det give folder og se mærkeligt ud. ?Både mænd og kvinder kan faktisk have gavn af shapewear,? siger stylisten Robert Ballew.

 

Overvej en skrædder

Ligegyldigt om du har en krop som en bønnestage eller en basketball, vil et skræddersyet jakkesæt få dig til at ligne en million. Vælger du noget fra en tøjbutik, kan ærmerne nemt være for lange eller skuldrene for brede, hvilket ikke gør noget godt for din figur.

Ændrer din vægt sig, så vær særligt opmærksom på dine bukser.

 

Find striber der fungerer

Selvom det flere gange er blevet modbevist, at vandrette striber, skulle få dig til at se bredere ud, så vær stadig lidt tilbageholdende med både vandrette og lodrette striber. Bare fordi du gang på gang har hørt, at lodrette striber vil få dig til at se slankere ud, så er det altså ikke sikkert, at det fungerer for lige netop dig. Hvis du synes, at striber får dig til at ligne en bred traktor, så er det sikkert rigtigt.

Generelt er smalle striber bedre end brede striber, men du kan også vælge diagonale striber eller zigzag mønstre, da de ofte tager opmærksomheden fra din figur.