5 ting at huske når du flytter

Hvis du skal flytte, om det er første eller femte gang, så er der tendens til at glemme nogle ting, der viser sig at være vigtige for at få en gnidningsfri flytning. Derudover er det også rart med tips til at gøre det nye sted til dit hjem hurtigst muligt. Vi giver dig her 6 råd til dit nye hjem.

  1. Praktiske overvejelser

Det er vigtigt, når du flytter, at de helt basale apparater i din nye lejlighed eller hus virker. Er der lys på alle værelser, har du husket at kigge på emhætter, og er der gas til komfuret? For at du ikke skal leve på fastfood og take away de første uger, er det en god idé at tjekke, om de mest praktiske sager er i orden og hvis ikke, hvor hurtigt du så kan få dem fikset.

  1. De vigtigste ting først

Når du pakker ned er det en hjælp at pakke de vigtige essentielle ting ned sammen, så du nemt kan få fat på dem, når du er dit nye sted. Det er også en god idé at pakke netop disse ting ud som det første, fordi det kræver meget energi at flytte, og du måske kører træt i det efter halvdelen af flyttekasserne er ordnet. Har du håndklæder, køkkengrej og sengelinned klar, så kan du altid fortsatte med de sidste kasser næste dag.

  1. Sortér ud hjemmefra

Måske flytter du i noget mindre, men faktisk er det uanset hvad en oplagt mulighed at få sorteret ud i dine ting, når du skal flytte. Find ud af om der er ting, som du kan undvære og gerne i god tid begynd at rode ud i det. Måske er der større møbler fx sofaer, skabe eller borde, som du ikke vil have med dig. Du kan prøve at sælge dem videre eller forære dem væk. Hvis du får rodet ud i god tid er der færre valg at træffe, når du er fremme ved din nye location, og du kan starte på en frisk.

  1. Tænk på ?flyttemændene?

Hvis du har fået hjælp af venner eller familie til at flytte, så husk altid at sørg for mad, snacks og drikkevarer til de kære hjælpere. Det er god stil at slutte af med en pizza til slut, som I kan nyde i fællesskab, fordi det betyder, at de gerne vil hjælpe dig en anden gang, så du ikke behøver dyre flyttemænd, der heller ikke er halvt så sjove, fordi I ikke kan joke sammen på den måde, som du kan med dine bekendte.

  1. Gør det hjemligt

Find dit ynglingsduftlys hos Meraki eller få nye blomster sat i vasen på bordet. Gør det nye hjem til dit hurtigst muligt, så du føler dig tryg og tilpas. Andre vil mærke det omgående, hvis du allerede har vænnet dig til dit nye sted, og du vil slappe af langt hurtigere.

Skal du have flere fine sager til din lejlighed, så kunne du også finde gode tilbud på Black Friday Danmark’s hjemmeside