close
Guide

5 råd til at indrette dit hjem personligt

Hjem

Det kan være utroligt svært at indrette dit hjem med en personlig stil, samtidig med at hjemmet også skal være flot og følge med tidens trends. Herunder giver vi dig 5 råd til at vise din personlige stil:

 

  1. Lav en Pinterest opslagstavle

Pinterest er perfekt til at få inspiration, og finde ud af, hvad ens personlige stil egentlig er. At bruge timevis til at kigge på billeder herinde kan være så inspirerende, og muligheden for at gemme de billeder, du særligt kunne lide, er uvurderlig. Det skaber et visuelt billede af din stil, og er utrolig motiverende for de fleste, så man slet ikke kan vente med at komme i gang. Det er særligt  en stor hjælp i starten af processen, men også hvis du i løbet af din indretning i dit hjem mister motivationen og overblikket, så kan det også være meget hjælpsomt.

  1. En ting i centrum

Hvis du godt kan lide den lidt minimalistiske stil, men stadig gerne vil have noget personlighed i hjemmet, så kan det give god mening at indrette ud fra et statement-piece. Det kan være en spændende skål, farverig lampe, mønstret tæppe eller noget i den dur. Brug dette møbel som dit design-anker, og indret så resten af rummet ud fra det ene møbel. På den måde har du noget, du virkelig kan referer tilbage til, når du leder efter andre idéer til dit hjem.

  1. Leg med farver

Hvis du tør at lege med farver, så er en flot maling en af de bedste måder at gøre dit hjem unik og personlig. Køb en farverig maling, og mal enten en hel væg, blot en væg eller et møbel. En af de store tendenser i dag er at male en væg i en særlig farve eller anderledes tone, hvilket skaber en hel særlig dynamik i rummet.

  1. Brug genbrug

Den bedste måde at skabe en charmerende og personlig indretning er ved at benytte nogle forskellige genbrugsfund. Det giver dig en særlig tilfredsstillende at genopfinde eller genanvende gamle sager, men der kræver fantasi. Du skal kunne se potentialet i gamle tæpper og slidte lamper, og du skal også have øje for de rigtige kombinationer. Genbrugsfund er særligt gode i danskernes skandinaviske, hvide hjem, hvor de kan give både farve og varme til hjemmet.

  1. Billedvæg

En væg fyldt med familiebilleder, tegninger af dine børn og andre private billeder, er noget af det mest personlige man kan gøre i sin indretning. For at gøre det endnu mere unikt kan du vælge en masse forskellige rammer, hvilket vil gøre dit hjem utroligt unikt.

Der er altså en masse forskellige ting, som du kan lave for at få dit hjem til at blive mere personligt og unikt.