5 gode råd til garderoben

December måned byder på mange julefrokoster, komsammener og arrangementer. Det er derfor en pine for de fleste at vælge hvad de skal have på.

Hvis du, som så mange andre kvinder, står med et tomt klædeskab, hver gang du skal noget, så er der hjælp at hente. Vi har her samlet 5 gode råd, til hvordan du altid kan komme ud af døren med elegance og stil.

 

Basics! Basics! Basics!

Hvis du ikke har den fjerneste ide om hvad du skal tage på, så gå back to basic. En pæn top har aldrig skadet noget, og ser oven i købet fantastisk ud. Man behøver ikke troppe op til ethvert arrangement med stilletter og balkjole, tværtimod.  En løs top, samlet op af en nederdel er en sikker vinder.  Et eksempel på disse kunne komme fra brands som Second female, der er aktuelle med deres nye feminine kollektion, der oven i købet er til en overkommelig pris. Win win.

 

Enkelthed og Elegance

Dette er to udtryk der som regel går hånd i hånd. Alting behøver ikke være prangende og funklende af diamanter, før at man kan ligne en million. En enkel kjole der sidder perfekt på din krop, kan du føle dig mere tilpas og selvsikker i. Enkeltheden vil skabe elegancen i dit look. Der er ikke noget at tage fejl af!

 

Kvinde kend din krop

Det kan godt være at ekspedienten sagde, at du så fantastisk ud, i de super stramme ultra slimfit bukser til 2700.- , men du skal kende din krop og kende dine begrænsninger. Hvis du selv er i tvivl, så skal du ikke købe! Det er ikke pengene værd hvis ikke bukserne passer på dig.

Det handler efterhånden mere om hvordan tøjet sidder på en, end hvilket brand de er lavet af. Det handler om et udtryk af selvtillid over en fremvisning af forskellige mærker.

 

Stumpe buks

Denne fantasiske buks er en sikker vinder i næsten alle situationer. Den passer næsten til et hvert outfit og lejlighed. Stumpe buksen giver et stilfuldt og afslappet look uden at stjæle fokus fra formerne. Buksen fungere med alle overdele der ikke former dig, som Lunas teltfrakke fra bamse og kylling. Buksen er derfor et vidunder. Et eksempel på disse kommer fra Selected femme, der med denne buks har skabt et essential til din garderobe.

 

Mørke farver

Sidst men ikke mindst. Sæt farverne sammen således at outfittet er meget ens. Forsøg at skab den samme nuance gennem hele din stil, da dette skaber et mere stilrent look og det forstyrre ikke øjet som de pink bukser og karrygule sweater. Nuancerne er prikken over i?et til dit elegante look. Ved at blande forskellige mærke farver kan du næsten ikke gå galt i byen.

Du finder Adidas tøj her