5 forkælelser til dig selv, som holder længe

Vi har alle brug for at forkælelse en gang i mellem. Det er også vigtigt at kunne glæde sig selv og give sig selv lov til noget ekstra. Hvis pengene skal række lidt længere, og du gerne vil give dig selv noget, som du kan nyde i lang tid, så giver vi her 5 forslag til selvforkælelse af den gode og langvarige slags.

 

Spa-aftener

Gør jævnlige spa-aftener til et ritual. Det kan fungere som et pusterum og give indre ro. Det vigtigste er, at du tillader dig selv absolut afslapning. Til at hjælpe det lidt på vej kan du købe noget til badekarret eller ansigtsmasker og chokolade. Bare sørg for, at du har noget til at forkæle dig selv med, som du kan få tid til 1-2 gange om måneden. Det kan give mere ro i en stresset hverdag, og din krop og sind vil takke dig for det.

 

Et smykke

Smykker af god kvalitet holder længe, og de kan bruges til ethvert outfit for at tilføre noget ekstra. Derudover behøver smykker ikke være en gave, men du kan købe noget til dig selv, som du vil sætte mindst lige så meget pris på. Maanesten smykker giver mange muligheder for langvarig selvforkælelse, som er tidløst og kan bruges til næsten det hele og i alle situationer. Dine veninder vil helt sikkert lægge mærke til det og give komplimenter, som kun bidrager til glædesfølelsen.

 

Start til noget

Start til det, som du har mest lyst til. Det kan være en løbeklub, vinterbadning, et meditationshold eller et kursus. Bare sørg for, at du har lyst og få dig så meldt på noget i dit lokalområde. Det kan give dig overskud på samme måde som en spa-aften, hvis du fx finder glæde i at gå til kor. Du vil også takke dig selv senere, når du har lært at meditere eller har forbedret dit spansk.

 

Lækkert tøj

Der menes ikke bare tøj, men noget som du bliver glad for i længden. Investér i det som både er praktisk, komfortabelt og brugbart. Det må gerne være af en god kvalitet, så man også er sikker på, at det holder. Fx kunne en sweater fra Samsøe Samsøe være lige præcis den ting du mangler i dit skab, og som du kommer til at takke dig selv for. Så vælg med omhu noget du kan glæde dig over langt ud i fremtiden.

 

Køkkengrej

Noget nyt til køkkenet, som kan bruges i hverdagen vil kunne mærkes og glæde dig for hver gang, at det bliver brugt. Det kan være en blender egnet til smoothie, som du kan lave om morgenen og have med på job eller til træning. Det kan også være nye knive eller en røremaskine. Det vil være en forkælelse at få noget nyt grej uanset hvad det er, og det kan tilmed være med til at gøre din dag lettere.