3 must haves til dit klædeskab dette efterår

Efterårsvejret er så småt begyndt at blæse ind over Danmark, og klædeskabet skal derfor opdateres. Det kan være alt fra jakker til tykkere bukser, der skal købes ind, hvis du skal modstå det mere barske vejr. Dog kan efteråret også overraske en smule, og du skal være klar til at have lidt tyndere styles på, hvis vejret skifter.

Herunder vil vi præsentere tre styles, som er must haves i klædeskabet dette efterår. Vi tager udgangspunkt i vejret, men selvfølgelig også hvilke trends, der kommer til at hitte denne sæson.

 

Jakker

En essentiel efterårsstyle er selvfølgelig en god, tyk jakke, som kan beskytte dig mod blæst og kulde. I de seneste sæsoner har både korte jakker og lange frakker trendet, og det fortsætter dette efterår. Ternet mønster er også en trend, som fortsætter. Specielt lange frakker i tern giver et eksklusivt look, som kan kombineres med både stiletter eller sneakers. Samtidig ser det også ud til, at teddy-stof er på vej frem. Disse jakker giver et mere vamset udtryk, men har stadig et cool look.

 

Lange kjoler

De har været fremme et stykke tid, men de fungerer stadig til perfektion; en lang kjole med et par jeans eller leggings og et par hvide sneakers. De lange kjoler findes i mange former og farver. På markedet lige nu ser vi kjoler i velour, med blomsterprint og med flotte flæser. Og de fungerer alle rigtig godt ? nogen er selvfølgelig bedre til hverdagsbrug, mens andre er gode til fest. Vi lægger dog ikke skjul på, at vi elsker lange kjoler her på redaktionen, fordi de er simpelt, men samtidig giver nogle fede detaljer, hvis man kigger en ekstra gang. Derudover kan de lange kjoler også være gode, selvom vejret er lidt koldere ? du kan nemlig style dem med en jakke eller en uldsweater. Sidstnævnte gør faktisk nærmest kjolen til en nederdel.

 

Nederdele

Sådan en style er bare god året rundt, og ligesom de lange kjoler, så fås de også i mange forskellige former og farver. Vi foreslår dog, at du holder dig til de lidt længere nederdele her i løbet af efteråret ? selvfølgelig kan en lidt kortere nederdel med et par leggings godt gå an, hvis du skal være indenfor det meste af dagen. Til de længere nederdele, foreslår vi en vamset sweater og et par lækre sneakers, hvilket giver et afslappet look, mens de lidt kortere nederdele går rigtig godt med en løs skjorte eller en simpel t-shirt.

Dette er de tre styles, vi ser som must haves lige nu. Der er selvfølgelig også vigtige styles som simple t-shirts og flotte skjorter, som kan styles i fede looks. Det vigtigste er bare, at du husker, at du skal finde de styles, der passer din stil bedst.